Web Analytics Made Easy - Statcounter

نسخه نهایی درب تحویل دبیرخانه فیلم فجر شد و از سوی دیگر خبرهای از نمایش نسخه مرمت شده "عروس آتش" تدوین فیلم کوتاه «ققنوس» و برگزاری نشستی با موضوع تاثیرات جشنواره فیلم فجر بر اقتصاد سینمای ایران منتشر شده است.

نسخه نهایی فیلم سینمایی «دِرب» به کارگردانی هادی محقق به دبیرخانه چهلمین جشنواره فیلم فجر تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پروژه، آهنگسازی فیلم سینمایی «دِرب» به کارگردانی هادی محقق و تهیه‌کنندگی رضا محقق، توسط محمد دارابی فر انجام شد.

همچنین با اتمام مراحل فنی، نسخه نهایی این فیلم به دبیرخانه چهلمین جشنواره فیلم فجر ارایه شد. 

«دِرب» که نماینده سینمای هنری در این دوره از جشنواره فیلم فجر محسوب می‌شود، روایتگر مامور اداره برقی است که قرار است برق خانه‌ای تَک و دورافتاده را وصل کند.

هادی محقق، محمد اقبالی و... از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند که در استان کهگیلویه‌ و بویراحمد و در روستاهای اطراف شهر سوق فیلمبرداری شده است.

عوامل «دِرب» عبارتند از نویسنده و کارگردان: هادی محقق، تهیه کننده: سیدرضا محقق، مدیر فیلمبرداری: منصور عبدرضائی، آهنگساز: محمد دارابی فر، مدیر صدابرداری و عکاس: امیرمهدی نوری، تدوین: فرشاد عباسی، صداگذاری: حسین قورچیان، طراح صحنه و لباس و مدیر تولید: عیسی خیبرمنش، اصلاح رنگ: سامان مجدوفایی، طراح پوستر: بابک یادگاریان و مدیر روابط‌عمومی: نغمه دانش آشتیانی با همراهی سپیده شریعت رضوی.

فیلم کوتاه «ققنوس» روی میز تدوین رفت

فیلم کوتاه «ققنوس» به نویسندگی و کارگردانی هوده وکیلی، پس از اتمام فیلمبرداری، روی میز تدوین رفت.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلمبرداری فیلم کوتاه «ققنوس» به نویسندگی و کارگردانی هوده وکیلی تمام شد و در حال حاضر این فیلم کوتاه تدوین و مراحل فنی خود را سپری می‌کند.

این فیلم کوتاه که ژانر اجتماعی دارد، طی ۶ روز در آهار، فیلمبرداری شده است.

‎در خلاصه داستان فیلم کوتاه «ققنوس» آمده است: «شایعه آمدن پرنده‌ای افسانه‌ای به روستایی کوچک،  بچه‌ها را ترغیب می‌کند آشیانه‌ای برایش بسازند..» 

پونه پارسایی، سارا سجادی، هانیه وکیلی، طاها سیفان، پارسا سیفان، آیناز نظرآهاری و امیرعلی رسولی آهاری، بازیگران این فیلم کوتاه هستند.

فهرست عوامل «ققنوس» عبارت است از: تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان: هوده وکیلی، مجری طرح: منصور غلامی، مدیر فیلمبرداری: فرود عوض‌پور، تدوین: مینا کرمانی، دستیاران فیلمبردار: آرش عباسی و رضا نوری، صدابردار: وحید سلطانی، دستیار صدابردار: مهسا سلطانی، چهره‌پرداز: ندا تکافو، منشی صحنه: ملیحه منصوریان، تولید: عزیز رسولی آهاری، تدارکات: احمد عظیم‌بیگ، عکاس: صدرا راد، مشاور رسانه‌ای: آزاده فضلی، سرمایه‌گذار: مهندس امیررضا ثابت‌پی (گروه صنایع غذایی نامی‌نو).

نمایش نسخه مرمت شده عروس آتش

نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «عروس آتش» ساخته خسروسینایی در چهارصد و نود و یکمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود.
تازه‌ترین برنامه سینماتک روز دوشنبه ۲۷ دی ماه به نمایش نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «عروس آتش» به کارگردانی خسرو سینایی اختصاص دارد.

چهارصد و نود و یکمین برنامه سینماتک با همراهی فیلمخانه ملی ایران از ساعت ۱۷:۳۰ در سالن استاد ناصری با حضور سعید پورصمیمی، حمید فرخ‌نژاد، قاسم قلی‌پور، مهدی احمدی، هایده صفی‌یاری، علی لقمانی، فرح اصولی و گیزلاوارگا سینایی همراه خواهد بود.

فیلم سینمایی «عروس آتش» به سنت‌های عشیره‌ای در جنوب ایران و ازدواج اجباری می‌پردازد.

این فیلم محصول سال ۱۳۷۸ است و فیلمنامه آن را خسرو سینایی و حمید فرخ‌نژاد نوشته‌اند.


بررسی تاثیرات جشنواره فیلم فجر بر اقتصاد سینمای ایران
چهارمین نشست از سلسله نشست‌های «سینما؛ گفتمان فرهنگی»(گام دوم سینما) با حضور کارشناسان و سینماگران دوشنبه ۲۷ دی ماه در موزه سینما برگزار می‌شود.

این نشست با موضوع «جشنواره فیلم فجر و تاثیر آن بر اقتصاد سینمای ایران» با حضور: حبیب اسماعیلی (تهیه‌کننده سینما)، محمدحسین قاسمی (تهیه‌کننده سینما)، رامین رحیمی (منتقد و تهیه‌کننده سینما)، عباس کریمی (منتقد سینما)، فرناز سربندی (پژوهشگر، دکترای مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی)، دکتر مهدی سلطانی گردفرامرزی (پژوهشگر و عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی) و علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده (مدیر رسانه، کارشناس و مدیر نشست) برگزار خواهد شد.
این سلسله نشست‌ها به منظور واکاوی و تحلیل وضعیت سینما، چالش‌ها و افق‌های پیش‌رو در راستای ایجاد تحول در سینمای ایران با حضور کارشناسان، استادان و پژوهشگران سینما طراحی شده است.
این برنامه در طول دی ماه به صورت هفتگی پیش‌بینی شده بود و در بهمن ماه به دلیل برگزاری چهلمین جشنواره فیلم فجر برگزار نخواهد شد.
استفاده از این برنامه برای اهالی رسانه آزاد است.

اکران و نقد "قهرمان" در فرهنگسرای ارسباران 
فیلم سینمایی «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی یکشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می‌شود.

به نقل از مدیریت روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، فیلم سینمایی «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی یکشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۸ در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می‌شود.
در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: رحیم به دلیل نداشتن توانایی در پرداخت بدهی اش در زندان به سر می برد. در طول دو روز مرخصی او در تلاش است که شاکی خود را با پرداخت بخشی از بدهی متقاعد به پس گرفتن شکایت خود کند اما همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود... 
فیلم قهرمان در کن ۲۰۲۱ جایزه بزرگ این جشنواره را به خود اختصاص داد و همچنین به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار ۲۰۲۲ معرفی شده است.
امیر جدیدی، محسن تنابنده، سحر گلدوست، فرشته صدرعرفایی، احسان گودرزی، مریم شاه داعی، علیرضا جهاندیده، فرخ نوربخت، محمد عاقبتی، صالح کریمایی و سارینا فرهادی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
علی قاضی مدیر فیلمبرداری، محمدرضا دلپاک صداگذار، نوید پورمحمدرضا منتقد، کورش جاهد کارشناس سینما و جمعی دیگر از عوامل فیلم مهمانان پانصد و چهل و سومین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.‌
علاقمندان برای حضور دراین نشست می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان‌، خیابان جلفا مراجعه و یا با شماره‌های ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.
 

به روز رسانی می شود.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر 1400 نمایش نسخه مرمت شده فرهنگسرای ارسباران جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی سینمای ایران تهیه کننده فیلم کوتاه هادی محقق عروس آتش دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۳۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است

فیلم سینمایی «همسایه شما، زهره» به کارگردانی علی درخشنده از چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در سینماهای گروه «هنروتجربه» اکران شد. از این رو به گفت‌وگو با مهسان فراست منتقد و کارشناس سینما و تئاتر درباره این فیلم پرداخته‌ایم.

مهسان فراست منتقد و کارشناس سینما درباره فیلم سینمایی همسایه شما، زهره گفت: همسایه شما، زهره فیلمی است که درد دارد اما علاج ندارد. در بطن جامعه آدم‌های دردمند چاره ای جز سکوت یا مرگ ندارند. در این فیلم زهره زنی با درد مشترک جامعه امروزی تلاش دارد حرف بزند، سکوتش را بشکند و صدایش را فریاد بزند، ولی متاسفانه در جامعه ما این صدا را خفه می‌‌کنند.

وی ادامه داد: فیلم همسایه شما زهره، تلاش دارد بیانگر بی مهری‌های جامعه ای باشد ‌که هیچ کس از حال دیگری خبر ندارد، حتی در جامعه کوچکی مانند خانواده. در خانواده آنقدر بی عاطفی افراد موج می‌زند و کسی صدای تنهایی مادر را نمی‌شنود که زهره مجبور می‌شود انتقام بگیرد.

این منتقد افزود: درخشنده به درستی درد امروز را می‌فهمد و در این فیلم به روانکاوی و آسیب های جامعه اجتماعی ایران می‌پردازد که بیشتر افراد در زمان طفولیت گریبان گیر آن می‌شوند و در بزرگسالی آثار این افسار گسیختگی بیشتر گریبان گیر آن‌ها می‌شود.

فراست بیان کرد: زیبایی داستان دلنوشته‌ها و به نوعی اعترافات زهره است که به زیبایی داستان اضافه کرده است و تماشاگر با نوشته‌های زهره دوست دارد ادامه داستان را ببیند. همچنین بازی خانم رویا افشار نشان از چیره دستی ۴۰سال هنرمند بودن را به رخ می‌کشد. 

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: این فیلم سینمایی در آخر این حرف را می‌زند که آدم‌های جامعه ما درد دارند، از بی کسی، بی‌مهری غم دارند اما در تنهایی خود گیر می‌کنند؛ آدما وسط غم و تنهایی و غصه‌هایشان می‌میرند و شاید ظاهراً همه چیز خوب باشد اما روح در بدن جان می‌دهد و انسان فکر می‌کند دیگر توان ادامه دادن ندارد و نفس کم آورده است. در آخر می‌‌گویم آدم‌ها را در ناراحتی و در تنهایی رها نکنید چون آن زمان آدم زنده است اما واقعاً می‌میرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • تبلیغ جنجالی آرایشگاه زنانه با عروس‌ نوجوان | مدیر سالن بازداشت شد
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است